Wednesday, March 9, 2016

Avon Anew Nutri-Advance recenzija




Probala sam mnoge okoloocne kreme, ukljucujuci par Oriflameovih, L'orealovih i cak par Avonovih (Anew Eye Lift dual system i Anew vitale), ali nijedna me nije odusevila kao ova.

Koza ispod ociju mi je vrlo suha, sa vec izrazenim finim linijama i cesto je meta nakupljanja korektora i ostalih proizvoda. Ova kremica mi je vec nakon prvog nanosenja znatno hidratizirala to podrucje i umanjila nakupljanje. Nisam dozivjela nikakve reakcije na kozi za ovo skoro mjesec dana koristenja. Jedino sto ne primjetim da su se linije smanjile mada nisam ni bas obracala na paznju. Prvi i najvazniji problem mi je bila dehidratacija.








Ova Avon kremica dolazi u pakovanju od 15ml, vrlo je njeznog mirisa, skoro neprimjetnog. Konzistencije je odlicne, ni previse kremasta a ni previse cvrsta kao gel. Ova kolekcija je namjenjena za sve dobne skupine. A evo sta Avon kaze: 

Djelovanje:
Formula obogaćena Nutri-3X Omega kompleksom koji sadrži dragocjene Omega 3, 6 i 9 masne kiseline koje dubinski hrane, hidratiziraju i izglađuju tanku kožu područja oko očiju vraćajući mladolik izgled.

Upotreba:
Krema za sve tipove kože, čaki i osjetljivu. Koristi se ujutro i uvečer. Nakon čišćenja lica ravnomjerno nanijeti na područje oko očiju.

Rezultati:
Odlična zaštita za kožu oko očiju zimi. Hrani kožu područja oko očiju tokom cijelog dana, štiti je od isušivanja. Smanjuje vidljivost bora i vraća mladolikost kože.


U trenutnom katalogu je na akciji i iznosi 15.90KM. Od mene velika preporuka!

3 comments:

  1. Imam isti problem kao i ti, izrazito mi je suva koža ispod očiju, ni obična krema ne ume u potpunosti da to resi. Imam ovu kremu za lice, ali nisam probala ovo za ispod očiju. Deluje mi da bi ovo rešilo

    ReplyDelete
  2. Moram pogledati pri narednoj kupovini u Avonu. :)

    ReplyDelete