Friday, May 6, 2016

Event: "Ljepota & zdravlje" druzenje sa citateljkama



Juce je u Banjaluci, u restoranu "DOM", casopis "Ljepota & zdravlje" proslavio izlazak svog stotog broja uz druzenje sa citateljkama. Poziv je bio otvoren za prvih petnaest citateljki koje su im se javile na mail a ja sam bila medju njima :)

*preuzeto sa "LJ&Z" facebook stranice



Nasli smo se u 12h na brunchu. Osoblje restorana "DOM" je bilo preljubazno, a hrana i atmosfera odlicni. Posebna pohvala za potaz od povrca :)

Druzenje je trajalo sve do 14:30. Mogli smo da postavimo sva moguca i nemoguca pitanja koja su nas interesovala, davali smo prijedloge, pohvale i pomalo krtiika :) Bilo je zena i djevojaka raznih godina i zanimanja i zaista mi je drago sto sam ih upoznala i provela koji sat sa njima. 





Uz pomoc nutricionistkinje dobili smo odgovor na razne nedoumice u vezi sa ishranom kao i priliku da saznamo nesto vise o Superfood chia sjemenkama. 

Posebna pohvala ide Jeleni Joksimovic (glavnoj i odgovornoj urednici) i Sinisi Vujanovicu (izvrsnom uredniku) koji su nas pazljivo slusali, ucinili da se osjetimo opusteno i sto je najvaznije- zaista im je stalo do misljenja citatelja.
Tom prilikom smo dobili i par znakova paznja a jedan od njih ce imati priliku da osvoji neko od vas na fb stranici bloga- ovdje!

Dragi "LJ&Z" zelim vam jos punooooooo uspjesnih izdanja!

4 comments:

  1. Moj omiljeni casopis! :)

    ReplyDelete
  2. Jao diivno,baš volim časopis i volela bih da odem na neki tako event,blago tebii 😍😍
    Pročitala sam i neke tvoje ranije postove,super su,fivan ti je blog,zapratila sam te 😘.Volela bih i da ti pogledas moj blog i zapratis ga ako ti se svidi 😘💕
    beautyqueen000.blogspot.rs

    ReplyDelete