Saturday, May 25, 2013

Sebamed Anti-pimple cream Coloured

Ljubav izmedju Sebameda i mene traje vec godinama, a sve je pocelo sa upotrebom njihove pjene za ciscenje i tonika za lice. Pjena je tako njezna a opet ukloni sve necistoce a tonik takodje. Zato sam rado i kupila njihov Anti Pimple korektor.


 Evo sta Sebamed kaze: Reliable coverage of inflamed pimples and their combat through an antibacterial effect combined with intensive care and soothing for quick healing.

Kolicina:10ml

SastavAqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum parkii butter, Pentylene Glycol, Alcohol, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Brassica campestris Sterols, Squalane, Simmondsia chinensis oil, Tocopheryl Acetate, Behenyl Alcohol, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Chloroxylenol, Parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499





A evo sta ja kazem:

Kremica je srednje gusta i lako se razmazuje. Najlakse sa prstima, definitivno. Postoji blagi, skoro neprimjetan miris, koji uskoro sasvim nestane. Stavljala sam ovu kremu na kriticna podrucja i mogu reci da je dosta isusila akne, nisu sasvim se umanjile i nestale ali i ne ocekujem bas cudo. Na skali od 1 do 5 sigurno je za 4 :)  Medjutim, ono sto je najveci problem je definitivno boja! Boja je grozna!!! Tolika je tamna da mislim da bi malo kome odgovarala. Nazalost kremica dolazi u samo jednoj boji koja se uopste ne prilagodi boji tena. Bilo bi sjajno kada bi je nosila ispod podloge ali to je nazalost nemoguce. Prvi put kad sam je stavila, izgledalo je kao da imam blato na licu. Zato vama preporucujem da kupite bezbojnu verziju ove kreme .


bijela podloga, umjetna svjetlost
direktna sunceva svjetlost

Pro: - isusuje akne
       - smiruje kozu
       - sadrzi vitamin E i pantenol
       - pH 5.5

Con: - boja!

Ocjena: 4/5 samo zbog boje

2 comments:

  1. Uh, ovu kremu koristi moj kolega, tvrdi da mu isuši bubuljice (koje samo on vidi) i prikrije nedostatke. U stvarnosti mu samo učini lice vidno roze, ali ne vredi, ne veruje nam :) Super recenzija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno:) a kolegi preporucite da bar predje na bezbojnu :)

      Delete